10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

Tactical MagForce Hyperstealth Cover for iPhone 15 Asphalt

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Op voorraad
€23,95

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Verzendkosten Gratis bezorging

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €10,-

Productinformation

Tactical MagForce Hyperstealth Cover voor Apple iPhone 15 - Zwart Asfalt

Onovertroffen Bescherming en Stijlvolle Functionaliteit Bescherm je Apple iPhone 15 met de Tactical MagForce Hyperstealth Cover. Deze hoes combineert duurzaamheid met een strak ontwerp, perfect voor elke gelegenheid. Met een transparante achterkant en een stijlvolle zwart-asfaltkleur biedt deze cover zowel esthetiek als bescherming.

Eenvoudig, Maar Niet Gewoon Het cleane design van de Tactical MagForce Hyperstealth garandeert eenvoud en ergonomie. De gestructureerde buitenkant en schokbestendige kern zorgen voor een stevige grip en optimale bescherming. De verhoogde rand rondom de lens beschermt je camera tegen krassen en schade, zodat je altijd de beste foto's kunt maken.

MagSafe Compatibiliteit De Tactical MagForce Hyperstealth is uitgerust met een MagSafe-functie, waardoor je je Apple iPhone 15 gemakkelijk draadloos kunt opladen en gebruik kunt maken van andere magnetische functies zonder de case te verwijderen. Dit biedt gemak en flexibiliteit in je dagelijkse routine.

Perfecte Pasvorm en Toegang Dankzij het nauwkeurige ontwerp blijven alle knoppen en aansluitingen eenvoudig toegankelijk. Geniet van volledige functionaliteit zonder concessies te doen aan de bescherming van je telefoon.

Onweerstaanbare Duurzaamheid Bij Tactical draait alles om kwaliteit en aandacht voor detail. De MagForce Hyperstealth Cover is vervaardigd uit duurzame materialen en met de nieuwste technologieën, waardoor je telefoon beschermd blijft in zelfs de meest extreme omstandigheden.

Milieuvriendelijke Verpakking Tactical zet zich in voor het milieu. Al onze producten worden geleverd in ECO-dozen gemaakt van gerecycled papier, waardoor de impact op het milieu minimaal is. Kies voor Tactical en draag bij aan een duurzame toekomst.

Belangrijkste Eigenschappen:

  • MagSafe functie
  • Origineel en transparant design
  • Schokbestendig TPU/PC materiaal
  • Speciaal ontworpen voor de Apple iPhone 15
  • Kleur: Zwart Asfalt

Bescherm je telefoon met de Tactical MagForce Hyperstealth Cover en ervaar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.