10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

Prio Protective Case iPhone 14 Pro Max (6.7in) clear

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Op voorraad
€19,95

Adviesprijs: €24,99

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Verzendkosten Gratis bezorging

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €10,-
Hier al aan gedacht?

Productinformation

Ontdek Superieure Bescherming met de Prio Protective Case voor iPhone 14 Pro Max – Helder en Stijlvol

Bescherm je iPhone 14 Pro Max in stijl met de Prio Protective Case. Deze hoes combineert geavanceerde beschermingstechnologie met een elegant, ultradun ontwerp, waardoor het de perfecte keuze is voor de moderne iPhone-gebruiker.

Gecertificeerde Duurzame Bescherming: De Prio Protective Case is niet zomaar een hoesje; het is een fort voor je telefoon. Met een robuuste polycarbonaat achterkant en schokabsorberende TPU-randen, biedt deze case een betrouwbare bescherming tegen vallen en stoten. Getest met 26 drops van 1,2 meter hoogte volgens de strenge US MIL-STD-810 G normen, is deze case gebouwd om elke uitdaging aan te gaan.

Geavanceerde Schermbeveiliging: We weten hoe belangrijk het scherm van je iPhone is. Daarom heeft de Prio Protective Case een 1,3 mm verhoogde rand, ontworpen om je scherm te beschermen bij een val. Je kunt je telefoon met vertrouwen gebruiken, wetende dat het scherm goed beschermd is.

Ultra Slim Design: Wie zegt dat bescherming groot en lomp moet zijn? De Prio Protective Case bewijst het tegendeel met een slank 1,5 mm ontwerp. De 100% transparante en anti-vergeling materialen zorgen ervoor dat je iPhone 14 Pro Max schittert, terwijl het beschermd blijft.

Gemakkelijke Toegang tot Poorten: De case is ontworpen met jou in gedachten. Dankzij de geïntegreerde beschermende knoppen en precieze uitsparingen voor poorten, blijft de functionaliteit van je iPhone volledig intact. Opladen, hoofdtelefoons aansluiten of het volume aanpassen gaat moeiteloos, zelfs met de case eromheen.

Perfecte Pasvorm voor de iPhone 14 Pro Max: Speciaal ontworpen voor de iPhone 14 Pro Max, past deze case naadloos en biedt het optimale bescherming zonder in te boeten aan stijl of functionaliteit.

Bescherm je iPhone 14 Pro Max met de Prio Protective Case – waar duurzaamheid en elegantie elkaar ontmoeten.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.