10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

Dé 5 zomertrends voor telefoonhoesjes

Dé 5 zomertrends voor telefoonhoesjes

Met een telefoonhoesje kun je je telefoon uiteraard bescherming bieden, maar dat niet alleen: met het juiste hoesje maak je van je telefoon een fashionable accessoire! Wil je weten welke telefoonhoesjes kwalitatief sterk zijn én helemaal on trend zijn deze zomer? Lees dan snel verder!

Trendy Burga telefoonhoesjes als verlengstuk van jezelf

Telefoonhoesjes hebben we in de basis voor bescherming, maar het uiterlijk van een hoesje telt absoluut mee in je keuze. Je hebt je telefoon toch de hele dag bij je en een telefoonhoesje kan een persoonlijke touch geven aan je telefoon. Sterker nog: met het juiste hoesje kan je telefoon echt een verlengstuk zijn van jezelf! Onze absolute aanrader voor een trendy én kwalitatief sterk telefoonhoesje is een telefoonhoesje van Burga. Burga is een merk dat bekend staat als robuust, schokbestendig, slank en stijlvol. Ze hebben dan ook een breed assortiment aan fashionable designs waarmee je telefoon een echte eyecatcher wordt. En de trends neemt Burga absoluut mee in haar designs! 

Kleine disclaimer: in de trends gebruiken we een paar voorbeelden van specifieke telefoonmodellen, maar mocht je een ander telefoonmodel hebben: typ zeker even de naam in van het telefoonhoesje en je vindt alle type telefoonmodellen van dat hoesje. 

Telefoonhoesjes trend 1: nude kleuren 

Wat we veel terug gaan zien deze zomer zijn telefoonhoesjes in nude tinten. Beige, bruin, oranje, maar ook donkergroen zijn populaire kleuren. Burga heeft in deze categorie het prachtige Burga Tough Case Almond Latte hoesje. De naam zegt het al: het hoesje heeft een almond kleur die perfect bij deze trend past. Verder is het Burga Tough Case Wild Terrain ook een mooi voorbeeld van een beige telefoonhoesje. In de categorie ‘groen’ vinden wij het Burga Tough Case Pistachio Cheesecake een prachtexemplaar: pistachio groen met een marmerprint. 

burga-tough-case-samsung-galaxy-a53-5g-2022

Telefoonhoesjes trend 2: glitter en glamour

Een andere trend die ons opviel, en dat is niet voor niets, is glitter! Dit zien we nu al terug in verschillende telefoonhoesjes. Zoals het Burga Tough Case Magic Night hoesje: een zwart telefoonhoesje met lichtroze details en… glitters! Wij vinden het prachtig hoe Burga deze trend op een subtiele manier in de hoesjes verwerkt, zodat het niet over de top is, maar zeker opvalt! Verder heb je het Burga Touch Case Emerald Pool hoesje wellicht al eerder voorbij zien komen, maar dit is ook zeker en mooi voorbeeld van een telefoonhoesje met glitter: wederom een donker telefoonhoesje met groene details en gouden glitters.

burga-tough-case-apple-iphone-7-8-se-2020-20

Telefoonhoesjes trend 3: marmerprint

Marmerprint: we zien deze trend écht heel veel terug. De telefoonhoesjes met marmer zijn er in alle soorten en maten. Burga heeft ook enorm veel keuze hierin, dus we raden je zeker aan om zelf even een kijkje te nemen in onze webshop. We delen in ieder geval een paar van onze favorieten met je, zoals het Burga Tough Case Rose Gold Marble hoesje. Dit is een prachtig zwart hoesje met rosé gouden marmer details. Zoek je een lichtere variant van deze trend? Dan is het Burga Tough Case Golden Coral hoesje voor jou: een roze telefoonhoesje met donker roze en gouden details. 

burga-tough-case-apple-iphone-14-pro-rose-go

Telefoonhoesjes trend 4: bloemenprints

We blijven even in de prints, want buiten marmer zijn ook bloemenprints erg populair deze zomer. Hoe perfect past deze trend ook bij de zomer? Burga heeft meerdere favorieten in deze categorie die je dag absoluut opfleuren. Wat dacht je van het Burga Tough Case Lush Meadows hoesje? Een groen telefoonhoesje met kleine witte bloemetjes. Of ga voor een telefoonhoesje met prachtige zonnebloemen en kies voor het Burga Tough Case Sunday Brunch hoesje

burga-tough-case-apple-iphone-13-lush-meadow

Telefoonhoesjes trend 5: 70’s hoesjes

We zien de 70’s terugkomen in mode, interieur en niet geheel verrassend ook in telefoonhoesjes! Burga heeft hier goed op ingespeeld met het Burga Tough Case Flower Power hoesje. Dit telefoonhoesje heeft een print met felle neon golven, die ons mee terugnemen in de tijd. Daarbij speelt dit hoesje ook in op een andere modetrend: namelijk het gebruik van neon kleuren wat steeds meer in is!

burga-tough-case-apple-iphone-14-flower-powe

De meest trendy Burga telefoonhoesjes shop je op Primehoesjes.nl

Heb jij een trend gezien die je wilt volgen in je telefoonhoesje? Op Primehoesjes.nl vind je een breed assortiment aan telefoonhoesjes en telefoonaccessoires. Wij bieden hierin ook vele Burga telefoonhoesjes voor verschillende telefoonmodellen. Neem dus zeker even een kijkje, want de kans is zeer groot dat jouw model er tussen zit!